Termékek Menü

LPE cső és KPE cső, szórófej bekötő cső

A csövek szállítják a vizet az öntözést végző alkatrészekhez. A csöveket méretük (átmérő), összetételük alapján (lágyfalu vagy keményfalu) különböztetjük meg. A csöveket legfőbbképpen méretük, átmérőjük alapján tudjuk megkülönböztetni egymástól. (d16, d20, d25, d32, d40 stb.) Anyagukat tekintve mindegyik polietilén. Összetételük alapján van lágyfalu polietilén (LPE), vagy keményfalu polietilén (KPE) cső. Idomokkal tudjuk őket egymáshoz csatlakoztatni. 

Hatékony és takarékos öntözés csepegtető csővel

Nem minden növénynek van ugyanolyan öntözési igénye. Sok növényt lehet hagyományos módon kannából vagy vízsugárral öntözni, azonban vannak olyan fajta, főleg fiatal növények, amelyeket épségük megőrzése érdekében nem érdemes slaggal öntözni. A csepegtető cső rendkívül jól jön az ilyen helyzetekben, hiszen nem csak megóvjuk vele növényeinket, hanem rengeteget spórolhatunk az öntözésen azáltal, hogy cseppenként adagoljuk a vizet. A főleg üvegházakban használatos csepegtető rendszerhez Ön is megvásárolhat minden szükséges alkatrészt webáruházunkban kiváló áron. Speciális LPE, KPE csövekkel, valamint szórófej bekötő csövekkel rendelkezünk, melyekkel egy hatékony csepegtető öntözőrendszer kialakítása praktikusan megoldható.

Ezek a csövek szállítják a vizet az öntözést végző alkatrészekhez, elérhető belőlük lágyfalú és keményfalú verzió is, anyaguk pedig minőségi polietilén, amely kiállja az idők próbáját és sokáig hatékonyan lehet vele csepegtetve öntözni az Ön kertjében is. Ha Ön is egy igényes kertet, üvegházat szeretne kialakítani, melyben változatos, különleges igényű dísznövények, fiatal növények is megfordulnak, akkor csepegtető csöveinkkel megalkothatja a tökéletes öntözőrendszert. A csepegtető öntözés egy igen korszerű és takarékos öntözési mód, melyet egyre többen aknáznak ki hazánkban is. Tekintve, hogy a vizet kis vízkibocsátással közvetlenül a növény tövéhez adagoljuk, a növény szinte a teljes kijuttatott vízmennyiséget hasznosítani tudja. Válassza Ön is minőségi csepegtető csöveinket az ideális öntözőrendszer érdekében!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!