Termékek Menü

KPE cső 25mm és 32mm átmérőben

A kemény polietilén cső (KPE cső) könnyen kezelhető, hajlítható, szerelhető. A KPE cső fő vezetékként és zónavezetékként egyaránt használható.  

Rendezés:

Strapabíró KPE csövek modern öntözőrendszerekbe

Manapság csak egy jó öntözőrendszerrel lehet egy kertből kihozni a maximumot. Ha nagy kertről van szó, akkor érdemes minél előbb nekifogni az öntözőrendszer kialakításának, hiszen így Ön is sok időt spórolhat minden nap a növények öntözésén. Az öntözőrendszereknek számos működésbeli egységre van szükségük. Ilyen a szivattyú, fúvókák, adapterek, nyomáskapcsolók és a KPE csövek. A KPE csövekből és kötőelemekből álló hálózat juttatja el a vizet a nyomás hatására az egyes szórófejekhez vagy csepegtető csövekhez, ezek pedig közvetlenül a növényekhez juttatják a vizet. A KPE cső tehát egy kritikus része minden öntözőrendszernek, hiszen elég egyetlen cső hibája ahhoz, hogy az egész rendszer hatékonysága lecsökkenjen.

A Gardengal-nál Ön is a legjobb minőségű öntözőcsövek közül választhat, mellyel megalkothatja az ideális öntözőrendszert saját otthonában. A kemény polietilén KPE cső előnye, hogy könnyen kezelhető, hajlítható, szerelhető, és egyáltalán nem kerül sokba, ha nálunk vásárolja. A KPE cső zónavezetékként és fő vezetékként egyaránt használható modern öntözőrendszerekben, élettartama pedig a megfelelő karbantartás mellett rendkívül hosszú! Webáruházunkban az igen széles KPE idomválaszték áll rendelkezésre, így garantáltan beszerezheti azt a mennyiséget, vastagságot, amire szüksége lesz az otthoni öntözőrendszerhez. A KPE csöveken kívül rengeteg egyéb kiegészítőt és berendezést is biztosítunk öntözéshez, így érdemes lehet szétnéznie webáruházunkon ezen extrák iránt is! Minőségi KPE csövek, megbízható öntöző alkatrészek, elérhető árak, Gardengal!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!