Termékek Menü

Házhozszállítás

 

Házhoz szállítás GLS Futárszolgálattal

A GLS futárszolgálat az Ön által megadott szállítási címre viszi a megrendelt terméket ahol azt helyben, személyesen veheti át. A csomag feladásakor a GLS emailban értesíti Önt, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az email tartalmazza a csomagszámot és utánvét esetén annak összegét. A kiszállítás napjának reggelén a GLS értesítést küld, mely értesítés tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén emailes értesítés kerül kiküldésre. Az emailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban vagy egy másik címre.
Vásárláskor amennyiben Ön megadja telefonszámát, akkor az emailes értesítésen felül SMS-ben is kap értesítést. 

A csomagszállítás díja egységesen bruttó 1790.-Ft a lenti feltételek alapján.

Az ár csomagonként értendő. Az ár nem érvényes a 40 kg feletti illetve nagy terjedelmű csomagokra, mint pl. KPE cső. Ebben az esetben az egyedi árat kell kérni.

A szállítási költség 50.000.-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes, kivéve a már fent említett csomagonként 40 kg feletti és nagy terjedelmű csomagokra.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.
A szállítás díja tartalmazza az utánvét díját is.

Banki átutalás

Amennyiben a rendelés értékét banki átutalással kívánja kiegyenlíteni, akkor a rendelés értékét az alábbi bankszámlára utalja át:

OTP: 11738008-21071937

Banki utalásnál a csomag feladása leghamarabb, a pénz bankszámlára érkezése után történik meg!

 

Debrecen területén a házhoz szállítás nettó 10.000.-Ft feletti vásárlás esetén díjmentes!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!