Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Hunter esőztető szórófej szett KPE d32 mm csőhöz (CS530 sávszóró középről)

Ár:
2.498Ft (1.967Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2024. július 30.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Beépítési segédlet
Beépítési segédlet
Rendelhető a következő méretű fúvókával:
Menny.:
További képek

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

A szett tartalmazza: 

  • 1 db Hunter Spray állítható fúvókát szűrővel,
  • 1 db Hunter PROS szórfejházat, 
  • 1 db megfúrós idomot KPE d 32mm csőhöz, 
  • 2 db LPE d 20mm külső menetes könyököt, 
  • 1 m LPE d 20mm csövet.

 

A termékről:

A szórófej és a fúvóka végzi a tényleges víz kijuttatást. A Hunter állítható szögű fúvóka használata egyszerű. Mivel állítható 0-360°-ban így rendkívül praktikus is, a szabálytalan területek, kanyargós, íves járdák is öntözhetővé vállnak. Jól tűri a szennyezett vizet, a fúvóka tartozéka a szűrő, melynek alkalmazásával minimalizálható az eltömődés veszélye.

A megfúrós idom a csőre rászerelve, egy belső menetes csatlakozást hoz létre anélkül, hogy a csövet elvágnánk. Így megcsapolhatjuk a csövet, létrehozva egy bekötési lehetőséget akár a szórófej részére. A megfúrós idomban lévő gumitömítés biztosítja, hogy a csövön a kifúrt lyuk mellett ne legyen szivárgás, így azt külön tömíteni nem kell. A menetes részt viszont minden esetben tömítenünk kell, teflonszalaggal vagy Loctite tömítő zsinórral.

Az idom egyik vége tokos a másik vége menetes. Az idom egyik végére az LPE csövet a másik végére a belső menetes öntözőfejet és szintén belső menetes megfúrós idomot szereljük. 

Felhasználási javaslat:

Felszereljük a csőre a megcsapoló hidat. A megfúrós idomban lévő gumitömítés biztosítja, hogy a csövön a kifúrt lyuk mellett ne legyen szivárgás, így azt külön tömíteni nem kell. 

Betekerjük az idomokat a szerelvénybe és a szórófejházba. Az LPE csővel összekötjük a szórófejet a zónavezetékkel. Szerelésnél merőlegesre vágott csővég szükséges, melyet legkönnyebben csővágó ollóval vagy egy éles késsel tudunk elérni. A tokos részt nem kell tömítenünk, a menetes részt viszont minden esetben, teflonszalaggal vagy Loctite tömítő zsinórral.

A Pro- Spray fej tetején egy szürke védőkupak van. Beüzemeléskor a fejet ezen keresztül tudjuk átmosatni. Víznyomás hatására a kupakon lévő billenő füllel ellátott résen távozik a szereléskor esetlegesen keletkező szennyeződés. Majd ezt követően a védőkupakot megfogva, ki tudjuk húzni a kiemelkedő részt, a fúvókatartót a fejből, és így könnyedén beszerelhető a fúvóka. A fúvókatartót eltekerve fixálhatjuk a fúvóka öntözési irányát. Bármely belső menetes fúvókával telepíthető. Védőkupak eltávolítása után betekerjük a fúvókát.

A fúvókán lévő bordázott lehetővé teszi a szerszám nélküli állítását. A fúvóka tetején lévő állító csavarral a szórás sugara csökkenthető 25%-kal, ilyenkor még nem változik a szóráskép. Jobb oldal fix.

 

MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK
Gyártó Hunter, Irritec
Típus Spray szórófej szett KPE d32mm csőhöz
Szórófej adatok
Kiemelkedés 10cm
Bemeneti csatlakozás BM ½”
Visszacsapó szelep nincs, de utólag is szerelhető
Nyomásszabályzós nem
Spray fúvóka adatok
Öntözési sugár sáv középről1,5 x 9m
Megfúrós idom adatok
Cső átmérő 32 mm
Csatlakozás BM 1/2"
LPE cső adatok
Külső átmérő 20 mm
Maximális nyomás 3,2 bar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!