Termékek Menü

LPE idomok, KPE idomok, menetes idomok, szórófej idomok, szelepidomok, elektrofúziós idomok

Az idomok igen fontos alkatrészek a rendszerben, mivel ezek nélkül nem tudnánk összeépíteni az alkatrészeket a csövekkel, és fordítva, illetve a csövet a csövel, az alkatrészt az alkatrésszel. A technika fejletségének köszönhetően, ezek a kötések általában bonthatóak, és gyorsan nagy biztonsággal szerelhetőek. Több fajtájuk van, ami függ a cső fajtától, a nyomásterheléstől, valamint a szerelés módjától. 

Az idomok alapvető elemei az öntözőrendszereknek, amelyek segítségével a különböző csővezetékeket és alkatrészeket biztonságosan és szivárgásmentesen lehet összekötni. Ezek az idomok különböző anyagokból, méretekben és típusokban érhetők el, hogy megfeleljenek a különféle telepítési követelményeknek és rendszerkonfigurációknak.

Idomok típusai

Az idomok széles választéka áll rendelkezésre, amelyek közül a leggyakoribbak:

  • LPE idomok: Az LPE (Low-Density Polyethylene) idomok rugalmasak és könnyen kezelhetők, ideálisak kisebb nyomású öntözőrendszerekhez. Ezek az idomok ellenállnak az UV sugárzásnak és a kémiai hatásoknak, ami hosszú élettartamot biztosít.
  • KPE idomok: A KPE (High-Density Polyethylene) idomok nagyobb nyomású rendszerekhez alkalmasak. Ezek az idomok erősebbek és tartósabbak, mint az LPE idomok, ezért kiválóan alkalmasak nagyobb területek és mezőgazdasági rendszerek öntözéséhez.
  •  Menetes idomok: A menetes idomok lehetővé teszik a gyors és egyszerű csatlakoztatást és leválasztást. Ezek az idomok különösen hasznosak, ha gyakori karbantartásra vagy átalakításra van szükség.
  • Szórófej idomok: Ezek az idomok kifejezetten a szórófejek csatlakoztatására szolgálnak, biztosítva a víz egyenletes eloszlását és a rendszer megbízható működését.
  • Szelep idomok: A szelep idomok a szelepek és a csővezetékek közötti csatlakozást biztosítják. Ezek az idomok rendkívül fontosak az automata öntözőrendszerekben, ahol a víz áramlásának pontos szabályozása szükséges.
  • Elektrofúziós idomok: Ezek az idomok elektrofúziós technológiával csatlakoznak, amely rendkívül erős és tartós kötést biztosít. Ideálisak nagy nyomású és kritikus rendszerekhez, ahol a szivárgásmentes csatlakozás elengedhetetlen.

Idomok alkalmazása

Az idomok alkalmazása számos előnnyel jár, beleértve a könnyű telepítést, a hosszú élettartamot és a rendszer megbízhatóságát. Az idomok kiválasztásakor fontos figyelembe venni a rendszer nyomásigényét, a csövek átmérőjét és anyagát, valamint a telepítési körülményeket.

Termékválaszték és vásárlási lehetőségek

Webáruházunkban széles választékban kínálunk különféle idomokat, beleértve az LPE, KPE, menetes, szórófej, szelep és elektrofúziós idomokat. Termékeink között megtalálhatók a legújabb technológiák és a legmegbízhatóbb márkák. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítséget nyújtson a megfelelő termékek kiválasztásában és a telepítési tanácsadásban.

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!