Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Szárazonfutás elleni védelem LP3

Ár:
6.797Ft (5.352Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Készleten
Várható szállítás: 2020. december 02.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A termékről:

Az LP 3 ideális szivattyú szárazonfutás elleni védelemére. Nyomóágba, könnyen hozzáférhető helyre kell bekötni. Mi a szivattyú oldalára a nyomáskapcsoló mellé szoktuk beépíteni. Szivattyú szárazon futásakor a lekapcsolja a motort. Újra indítani a motort a készülék oldalán található RESET gombal lehetséges. (Kék dobozon piros gomb, a RESET gomb.) Az LP 3 nem indítja újra automatikas a szivattyút, ez csak manuálisan lehetséges.

Felhasználási javaslat:

Elektromos bekötését tekintve sorba kell bekötni. (Példa: a szivattyú motorból a vezeték megy a nyomáskapcsolóba, a nyomáskapcsolóból az LP 3-ba, LP 3-ból a hálózati kábel a konektorba.) 

Áramtalanítsuk minden esetben a szivattyút, mielőtt a védőburkolatot eltávolítjuk a szárazonfutás elleni védelemről! Nyomás állításakor figyelembe kell vennünk az akna mélységét, mert a visszaáramló vízoszlop becsaphatja az eszközt. Mély aknáknál mindenképpen állítani kell az érzékenységen! A védőburkolat eltávolítása után az állítócsavar segítségével tudjuk növelni illetve csökkenteni az érzékenységét. 

Indítás első alkalommal és szárazonfutás esetén: A RESET gombot mindaddig nyomva kell tartani, amig a szivattyú fel nem termeli a minimális értékre a nyomást. Ha elengedjük a gombot és a motor leáll, akkor azt jelenti, hogy még nem értük el a beállított nyomásértéket. (Egyébként az újhegyünkön egy kis kattanás érezhető, ha ezt éreztük, akkor már jó.) Ha huzamosabb ideig sem veszi fel a szivattyú a vizet akkor fel kell tölteni a szivattyúházat vízzel, vagy nagyon mélyen van a vízszint. 

MŰSZAKI TULAJDONSÁGOK
Gyártó
Típus LP 3
Névleges feszültség 250V
Maximális áramerrőség 10 A
Kikapcsolási nyomás 0,1-0,4 bar
Bekapcsolási nyomás 0,5-0,9 bar
Gyári beállítás 0,1-0,5 bar
Csatlakozás 1/4" menet
Védettség IP 44

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!