Termékek Menü

Vízszivattyú, hidrofor tartály, flexibilis cső, LEO nyomás kapcsló, szárazon futás védelem

Szivattyú és alkatrészeik az öntözés biztosítára szolgálnak.

Megbízható hidrofor tartály házi vízművekhez

Egyre gyakoribb a modern háztartásokban a házi vízmű megléte, hiszen sok helyzetben takarékoskodhatunk a vízzel, valamint egyszerűbbé tehetünk bizonyos vízzel kapcsolatos feladatokat egy megbízható szivattyúval az otthon tájékán. A házi vízmű egyik legfontosabb alkatrésze a hidrofor tartály, amely egy úgymond pufferként van jelen a rendszerben, azaz bizonyos mennyiségű vizet és nyomást tárol a rendszer hatékonyabb működése érdekében. Ha Ön is szeretné kiegészíteni otthoni vízrendszerét egy házi vízművel (szivattyúval), akkor a Gardengal-nál tökéletes helyen jár, hiszen minden berendezést és alkatrészt biztosítunk Önnek is e célra. Kiváló áron rendelhet tőlünk megbízható hidrofor tartályt, vízművet, nyomáskapcsolót, csöveket, áramláskapcsolót, egyéb alkatrészeket, melyek szükségesek a rendszer kialakításához.

A modern hidrofor tartályok azért fontosak a házi vízműnél, mert átmeneti tároló szerepet töltenek be. Ez a puffer szolgáltatás igen fontos a házi vízellátáskor, ugyanis, ha nem rendelkezünk átmeneti tárolóval, akkor már viszonylag kis mennyiségben kiengedett víz esetén is elindítja a nyomáskapcsoló a szivattyút. Mi ezzel a baj? Az, hogy a hidrofor tartály beiktatása nélkül már egy kevés víz kiengedése esetén is elindulna a szivattyú, amely közel sem takarékos energiafelhasználás szempontjából. Ha viszont rendelkezik Ön is hidrofor tartállyal, akkor ez nem probléma, hiszen a tartály hasznos térfogatában található víz és nyomás kielégíti az apróbb szükségleteket, így a szivattyú nem üzemel fölöslegesen. Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg hidrofor tartályainkat, alkatrészeinket még ma!

Hidrofor szivattyú tartály olcsón a Gardengal-nál

A saját vízművel rendelkező háztartások egyre gyakoribbak, hiszen általuk saját kezünkbe vehetjük a vízellátást, ami sokak számára jóval kényelmesebb. A házi vízmű azonban igényel olyan alkatrészeket is, amelyeket nekünk kell beszereznünk és telepítenünk. Ilyen a hidrofor szivattyú tartály is, amelyet minden házi vízmű rendszerbe érdemes telepíteni, ha költséghatékony rendszert szeretnénk üzemeltetni az elkövetkező években. A szivattyú tartályt, avagy hidrofor tartályt puffer tartálynak is szokták emlegetni, mivel eltárol magában egy bizonyos mennyiségű vizet és nyomást. Amikor csak kicsit nyitjuk meg a csapot, ahelyett, hogy a szivattyú beindulna, a kis vízigényű vízvételek megoldhatók a puffer tartály segítségével, így a szivattyú nem üzemel feleslegesen.

A napjainkban is alkalmazott gumimembrános tartályokban a vizet és levegőt általában egy gumiréteg, gumizsák választja el hermetikusan egymástól, így nem szökik el sem a levegő, sem a víz. A Gardengal-nál kapható szivattyú tartályok tökéletesen beilleszthetők bármilyen modern házi vízműves rendszerbe, így Ön is biztosíthatja a költséghatékony és folyamatos vízellátást otthonában, mely független minden központi szervtől. 24 literes hidrofor tartályunk hatékonyan kielégíti a legtöbb háztartás igényeit, maximálisan pedig 10 BAR nyomást képes elviselni. Ha Ön is minőségi és megbízható szivattyú tartályt keres, akkor a Gardengal-nál érdemes vásárolnia! Rendkívül olcsón szerezhet be egy megbízható hidrofor tartályt, melynek köszönhetően nem lesznek felesleges költségei a kis vízvételek esetében. Ismerje meg webáruházunk termékeit Ön is!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!