Termékek Menü

Hunter MP rotátor fúvókák, Rain Bird rotary fúvókák, Hunter víztakarékos szórófej szettek

A rotátoros fúvókák változó kilépőszögű, forgó vízsugarainak köszönhetően kimagaslóan egyenletesen és kíméletesen, kis intenzitással juttatják ki a vizet. Állítható öntözési szög, különböző teljesítménnyel, akár sávszóróként is használható. Kis és közepes területre javasoljuk. Rendkívül víztakarékos!

Rendezés:

Öntözzön hatékonyan az MP Rotator szórófejjel!

Ha Ön is úgy érzi, hogy kertjének öntözőrendszerén van mit javítani, vagy éppen most gondolkozik egy modern öntözőrendszer kialakításán, akkor Hunter termékeinkkel garantáltan nem dönt rosszul! Hunter szórófejeink rendkívül hatékony és megbízható termékeknek számítanak jelenleg a piacon, ráadásul rengeteg különböző kivitelben is elérhetők, így biztosítva, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt. A Hunter MP Rotator szórófej remek munkát végez a nagyobb kertekben is, ha elég számban lett telepítve. Egy hihetetlenül sokoldalú és megbízható termékről van szó, amellyel Ön is teljes mértékben testre szabhatja kertjének öntözését, az öntözési sugarat, az öntözött terület nagyságát, a kijuttatott víz mennyiségét, stb. Miért érdemes az MP Rotator terméket választani?

A termékek telepítése rendkívül egyszerű, beállításuk kifejezetten gyorsan elvégezhető, és telepítés után már használhatók is a növények öntözésére. Az állítható öntözési szög rendkívül hasznos, hiszen ezáltal a vízzel megszórt távolságot is szabályozhatja, a különböző teljesítmény beállíthatóság által pedig a termék akár sávszóróként is felhasználható, ha szükséges. Tekintve, hogy az MP Rotator rengeteg régebbi rendszerbe is beépíthető, akár egy kevésbé jól működő spray típusi öntözőrendszer is praktikusan felújítható vele, kiküszöbölve ezáltal az esetleges öntözési hibákat. Az MP Rotator nem csak hatékony, hanem biztonságos választás is, mivel forgó vízsugarainak egyenletesen és kíméletesen juttatják a növényekre a vizet, így elkerülhető a túlöntözés, biztosítható a kert egyenletes, szép öntözése. Ismerje meg Ön is változatos Hunter szórófejeinket még ma!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!