Termékek Menü

LPE cső 16mm és 20mm átmérőben

A lágy polietilén cső (LPE cső) könnyen kezelhető, hajlítható, szerelhető. Használható fejbekötéshez, csepegtető cső bekötéshez, csepegtető gomba gerincvezetékhez.  

Rendezés:

Lágyfalú LPE cső a minőségi öntözőrendszerért, csepegtető rendszerért

Szeretné Ön is létrehozni az ideális öntözőrendszert? Vegyesen szeretne kialakítani kerti öntözést, valamint csepegtető öntözést például üvegházban? Nos, nem kell tovább keresgélnie, hiszen a Gardengal-nál minden fontos kiegészítőt megtalál, ami szükséges egy modern öntözőrendszer kialakításához. Minőségi vízművekkel, Hunter szórófejekkel/fúvókákkal, kiegészítő alkatrészekkel, valamint KPE és LPE csövekkel rendelkezünk, melyek mind fontos elemei manapság az ideális öntözőrendszernek. A KPE és LPE csövek a kemény és lágy falú csöveket képviselik, anyaguk pedig minőségi polietilén, amely egy rendkívül jól bevált formula alapján készül, így ezek a termékek hihetetlenül tartósak.

Az LPE csövek tökéletesen alkalmasak modern csepegtető rendszerek kialakítására, mivel könnyen lefektethetők, alakíthatók, és kisebb nyomásra is lettek tervezve, mint a merevebb KPE csövek. Az öntözési zónák építésénél egyértelműen érdemes az LPE csövek mellett dönteni, hiszen olcsó öntöző kivitelezést tesznek lehetővé, nem pazarol Ön sem feleslegesen vizet a csepegtető öntözés által. Az LPE csövek a modern öntözőrendszer fontos és hasznos kiegészítő elemei, mivel lehetővé teszik a csepegtető csövek hatékony felhasználását, illetve számos öntözéstechnikai szerelvény bekötéséhez is hasznos segítséget nyújtanak. Webáruházunkban Ön is kiváló áron vásárolhat minőségi LPE csöveket, melyek telepítése gyorsan és praktikusan elvégezhető. Különböző hossz és átmérő közül választhat, így gyorsan beszerezheti nálunk azt a fajta csövet, amire szüksége van öntözőrendszeréhez. Ismerje meg termékeinket webáruházunkban!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!