Termékek Menü

Hunter és Rain Bird fúvókák, szórófejek, rotoros szórófej, fúvóka szűrők

A szórófejek végzik a tényleges vízkijuttatást. Föld alá vannak süllyesztve, a víznyomás hatására jönnek ki a földből, majd locsolás után visszabújnak. Több típusuk is van működési elv és felhasználástól függően. A spray fúvókák nagy intenzitással, esőszerűen öntöznek. Szórási sugarát tekintve 0,6-5,7m-ig öntöznek, ezért kis területekre ajánljuk. A rotátoros vagy rotary fúvókák kis intenzitással több sugárban öntöznek. Szórási sugarát tekintve 1,8- 10,7m-ig öntöz, ezért kis és közepes területekre ajánljuk. Rendkívül víztakarékosak! Rotoros szórófejnek általában egy fő sugara van, a fejtől távolodva egyre nagyobb a vízcseppek nagysága. Közepes és nagy területekre ajánljuk.

Hatékony öntözés Hunter szórófejekkel

Ha Ön is rendelkezik otthon egy szép és esztétikus kerttel, akkor annak öntözését is meg kell oldani valahogy. Ha nem akar minden nap sok időt tölteni azzal, hogy slaggal saját maga öntözi a növényeket, akkor érdemes lehet megtekintenie Hunter öntözőrendszereinket, melyekkel jóval hatékonyabbá és kevésbé időigényessé teheti a nagyobb kertek öntözését is. Spray és rotátoros fúvókáink megfelelő elhelyezésével Ön is létrehozhat egy költséghatékony öntözőrendszert Hunter szórófejeink segítségével, mely mindig megfelelő vízmennyiséget juttat a növényekhez, amikor szükség van rá. Mikor melyiket érdemes választani? A modern Hunter szórófejek rendkívül sokoldalúak, azonban érdemes ismerni a különböző típusok adottságait annak érdekében, hogy a leendő öntözőrendszer a leghatékonyabb legyen.

A spray fúvókák nagy intenzitással, szórtan öntöznek, olyan, mintha esne, amikor működnek. Szórási sugarát tekintve 0,6-5,7m-ig öntöznek, ezért a spray szórófejek főleg kis területre ajánljuk. A rotátoros Hunter szórófejek ezzel szemben kisebb intenzitással, de több sugárban öntöznek, és a szórási sugár 1,8- 10,7m-ig is terjed, így a közepes területekre ezek alkalmasabbak. A Hunter PGJ széria remek választás, ha Ön is egy olyan szórófejet keres, amely könnyen szerelhető, beállítható és karbantartható, valamint bárhol elhelyezhető a kertben. Az öntözés szöge, és a vízsugár is, a fej tetejéről praktikusan, öntözés közben is állítható, így bármikor után állítható, ha nem megfelelő az öntözés. Termékeinkkel Ön is létrehozhatja az ideális öntözőrendszert kertjében. Ismerje meg Hunter szórófejeinket és egyéb kiegészítőinket webáruházunkban még ma!

Segítségre van szüksége? Van egy kérdése amire nem talált még választ?
Hívd fel ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
+3630/974-5454

 

Több mint 10 éves szakmai tapasztalat!
Több éves telepítői tapasztalatainkat ingyen átadjuk Neked!
Célunk, hogy Neked is legyen saját öntözőrendszered!